Bio Lipolyse vrouw

Bio-lipolyse is een methode om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Tijdens een Bio-lipolyse behandeling worden de vetcellen dramatisch verwarmd met elektromagnetische radiogolven die het vetweefsel op deze manier afbreken, . De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, benen en billen.

De combinatie van vetreductie, lymfedrainage, spiertraining en huidverstrakking maakt het mogelijk direct centimeters te verliezen en op lange termijn duurzaam de omvang te verminderen. In combinatie met je voedingspatroon veranderen door te eten wat je lichaam nodig heeft maakt de Bio Lipolyse behandeling een zeer succesvol programma.

Hoe kan je buikvet verbranden

Hoe kan je buikvet verbranden? Hoe krijg je een plattere buik? Dat zijn vragen die regelmatig voorbij komen . Als jij ook benieuwd bent naar het antwoord op deze vragen dan is het essentieel dat je op de hoogte bent van een aantal basis elementen die hierbij komen kijken. Zodat je begrijpt hoe het ontstaat en in staat bent te starten met het verliezen van hardnekkig buikvet.
De reden van buikvet
Wil je weten hoe je buikvet kunt verbranden? Dan moet je weten hoe je aan je buikvet komt, mede om te voorkomen dat je over een tijdje weer terug bij af bent. Effectief buikvet verbranden en het volgende 'buikje' voorkomen, dat is toch je uiteindelijke doel?
Vet verbranding stimuleren
Wil je van je lichaam een buikvet verbrandende machine maken? Dan is een goed, gestructureerd eetpatroon van belang. Zodra je wakker word start je de motor van deze machine op en gaat je lichaam aan de slag om je stofwisseling op te starten. Bij het ontbijt zorg je er dus voor dat je stofwisseling geactiveerd wordt. Het eten van een juist ontbijt is daarom noodzakelijk om buikvet te verbranden.
Hier houdt het niet op, als je buikvet verbranden wilt stimuleren krijg je de taak om de stofwisseling aan de gang te houden. Zie de stofwisseling dan ook als een open haard waar je hout (vet) op gooit. Als je stopt met het aanhouden van de haard dan zal de stapel hout ook niet kleiner worden. Zorg alleen wel dat de toevoer van brandstoffen gezond is en niet bestaat uit ongezond eten!
Je krijgt een persoonlijke handleiding waar je met gewoon voedsel een gezond eetpatroon kunt volgen .
We kunnen ook door middel van je bloedwaarden bepalen wat je lichaam nodig heeft om in ballance te komen .